Spring naar inhoud

Over ons

ALMI – opgericht in 1946 – is door de jaren heen uitgebreid met nieuwe machines en geavanceerde technologie. Dankzij deze ontwikkeling kunnen we u vandaag de dag de beste productiemogelijkheden bieden voor zowel grote als kleine series. We vertellen u graag meer over ons en ons werk.

Dankzij de inrichting van onze machinefabriek zijn we in staat om voor zowel grote als kleine series altijd efficiënt te produceren. Hierin zijn 3 factoren van essentieel belang. Als eerste het nulpuntsspansysteem wat we gebruiken. Hiermee worden omsteltijden enorm verkort en kunnen we zonder lange wachttijden wisselen tussen verschillende werkstukken. Het tweede element zijn de RFID-chips waarvan onze mallen zijn voorzien. De betreffende machine scant de chip, en weet zo direct hoe het werkstuk bewerkt moet worden. Als laatste is ons KanBan-systeem bij de assemblageafdeling helemaal geoptimaliseerd om snel en zonder wachttijd te kunnen assembleren. 

ISO 9001:2015

Bij ALMI streven we altijd naar een efficiënte en hoogwaardige productie. Onze procesbeheersing wordt dan ook gewaarborgd door de ISO9001:2015 certificering. Als klant van ALMI kunt u er dus vanuit gaan dat we werken aan duurzame ontwikkeling en inspelen op toekomstige behoeften en verwachtingen. Zo werken we continu aan de automatisering van het productieproces zodat hoogwaardige kwaliteit de standaard blijft.