Spring naar inhoud

Referenties

Eurotruss

Eurotruss is wereldwijd leverancier van Truss systemen voor de opbouw van onder meer licht en decoratiesystemen. De productielocatie van Eurotruss is gevestigd in Leeuwarden. De Truss systemen zijn gemaakt van aluminium. Met de AL 150HS kan Eurotruss dit materiaal eenvoudig verwerken. Dankzij het hoge toerental verbrandt het aluminium niet, maar het verspaant. Hierdoor kunnen de bewerkte delen direct na bewerking gelast worden. Dit zorgt voor een efficiëntere werkwijze en minder wachttijd tussen de werkzaamheden. 

MFabrications

MFabrications is gevestigd in het Zeeuwse St. Jansteen. Hier worden metaalconstructies zoals rolkooien en ophangingen voor de autosport geproduceerd. Met de ALMI High Speed kan de productie van MFabrications sneller en efficiënter werken. “De machine is door zijn uitmuntende kwaliteit en minimale omsteltijden inmiddels niet meer weg te denken uit onze maatproductie”, aldus MFabrications. 

Stork

Stork uit Hengelo maakt gebruik van Inconel als onderdeel van verbrandingsovens. Dit materiaal is hard en slijtvast, waardoor het erg geschikt is voor deze toepassing. De uitdaging was de verwerking van Inconel. Met de ALMI High Speed werd het mogelijk om de juiste bewerkingen uit te voeren bij de Inconel onderdelen van de verbrandingsovens.