Spring naar inhoud

Referenties

Al veel anderen gingen u voor in het gebruik van onze steenknippers. Bekijk de ervaringen van onze klanten.

Stofvorming door zagen van kalksteen was een groot probleem op onze werkplaats. Ik was op zoek naar een andere oplossing om de arbeidsomstandigheden voor onze mensen te verbeteren. Tijdens mijn zoektocht kwam ik ALMI tegen. De AL90KSH20 steenknipper van ALMI kan onze kalkzandsteenblokken in een fractie van een seconde knippen. Dankzij het knippen is er geen stofvorming meer op de werkplaats. Ik ben zeer tevreden over deze innovatieve machine en de snelle oplossingen die deze biedt. 

Stephan Jonasson, Projectmanager bij Xella Denmark

Wij voeren regelmatig projecten voor gemeenten uit. Zo ook in het stadscentrum van Hoogeveen. Hier moest 4000 m2 natuursteen bestrating in een winkelgebied onder de hamer aangebracht worden. Het was belangrijk dat winkeliers en winkelend publiek zo weinig mogelijk overlast van de werkzaamheden hadden. In plaats van de natuurstenen te zagen, kozen we daarom voor de elektrisch hydraulische steenknipper (AL43SH21) van ALMI. Deze steenknipper knipte snel, makkelijk en stofvrij de Zweedse granietkeien zonder overlast voor winkeliers en voetgangers.

Xavry Bolkesteijn, Directeur van Bolkesteijn Bestratingen

Ook vandaag de dag is het vak stratenmaker nog een zwaar beroep, maar ook een geweldig vak met afwisselende werkzaamheden. Bij Code Oranje werken we met een gedreven team aan mooie en duurzame projecten. Op deze projecten gebruiken we ALMI steenknippers. Samen met ALMI zijn we een traject gestart om de steenknippers en bijbehorende voordelen van dit product in beeld te brengen en betrekken hierbij ook gemeenten en bestekschrijvers. Dit doen we onder het motto: straatwerk = knipwerk, tenzij… Zo wordt het straatwerk makkelijker, veiliger, schoner én wordt de kwaliteit gegarandeerd. Bij verschillende projecten waaronder ene groot projecten in Hengelo, hebben we laten zien dat onze vakmensen met de steenknippers van ALMI het perfecte eindresultaat kunnen bieden. 

Jan Steggink, Code Oranje