Spring naar inhoud
 • Geen elektriciteit nodig

  Geen elektriciteit nodig

 • Geen fijnstof

  Geen fijnstof

 • Geen lawaai

  Geen lawaai

 • Direct verwerken

  Direct verwerken

Top 3 steenknippers

AL33 EASY

AL33 EASY: Het wereldberoemde origineel - nu nog beter met één hendel en door Easy Cutting Power technologie 20% lichter knippen

Bekijk de AL33 EASY

AL33

Het origineel sinds 1946. De AL33 is heel eenvoudig te bedienen. Met de twee spindels stelt u de kniphoogte in. Draai de spindels gelijkmatig tot de gewenste kniphoogte bereikt is.

Bekijk de AL33

AL43SH14

De gepatenteerde elektro-hydraulische steenknipper AL43SH14 uitgerust met 5 cilinders op rij. Hierdoor is de druk altijd gelijk verdeeld over het te knippen oppervlak. Met één druk op de knop worden de meest uiteenlopende steensoorten in een seconde, zonder krachtinspanning, op maat geknipt.

Bekijk de AL43SH14

Onze visie

Onze steenknippers zijn goed voor mens, aarde en de portemonnee. Omdat er bij het gebruik van steenknippers geen fijnstof vrijkomt en men kan werken in de juiste ergonomische houding zorgt het voor beter arbeidsomstandigheden. Er is geen elektriciteit of andere brandstof nodig, waardoor het gebruik van een steenknipper ook nog eens goed is voor het milieu. Omdat er met een steenknipper schoner, effectiefer en kwalitatiever gewerkt kan worden dan met zagen bespaart u ook nog eens sterk op kosten en tijd. 

 

Download onze steenknipper brochure

Download onze steenknipper brochure

Demo aan- vragen