Spring naar inhoud

Prefab

In de prefab industrie wordt veel gebruik gemaakt van steenstrips. ALMI heeft speciaal voor deze toepassing de steenstripknipper ontwikkeld. Deze steenknipper kan toegepast worden zoals een traditionele steenknipper of als onderdeel in een geautomatiseerde productielijn. 

Steenstrips knippen met hoge snelheid

Dankzij de pneumatische aandrijving van onze steenstripknipper kan de knipper een enorm hoge knipsnelheid behalen. In één seconde wordt de steenstrip op de gewenste maat geknipt. In een geautomatiseerde productielijn kunt u hier veel voordeel uit halen. Het werk wordt nog efficiënter en u bespaart veel tijd en kosten. Onze steenstripknipper biedt veel voordelen ten opzichte van steenstrips zagen. Zo komt er geen fijnstof vrij bij het knippen van steenstrips. Daarnaast werkt u altijd schoon, strak en droog. Hierdoor zijn de steenstrips direct klaar voor gebruik na het knippen. 

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste steenknipper?

Wij helpen u hier graag bij. Belangrijk in uw keuze voor de beste steenknipper is het soort steen dat u wilt knippen, en het formaat van de stenen. Neem contact met ons op om uw wensen en eisen te bespreken zodat we samen kunnen kijken naar de beste steenknipper voor uw toepassing.