Spring naar inhoud

Engineering

Engineering en re-engineering staan aan het begin van een samenwerking met onze partners. En onze engineers gaan een goede uitdaging nooit uit de weg! We denken graag met u mee over de maakbaarheid van werkstukken vanuit een productietechnisch, financieel en commercieel perspectief. 

Engineering bij ALMI

De engineering afdeling bij ALMI maakt gebruik van geavanceerde softwarepakketten zoals SolidWorks en SolidCam. Bovendien werken we samen met een vooraanstaand extern ontwerp- en engineeringsbureau dat ons aanvullende capaciteit en expertise biedt op het gebied van integrale productontwikkeling. Met deze externe partij zetten we activiteiten op om productontwerp om te zetten in maakbare en verkoopbare producten.  

Uw product, gemaakt door ALMI

We produceren veel verschillende en unieke producten. Veel van deze producten vragen om een speciale werkwijze of tooling om de producten te kunnen produceren. Om dit te realiseren ontwikkelen onze engineers de speciale tooling die nodig is voor uw product. 

Meer weten over engineering door ALMI?

Onze engineers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op.