Spring naar inhoud

Lassen

Hand- en robotlassen voor repeterende series zijn beide mogelijk in de machinefabriek van ALMI. Afhankelijk van het project en de serie grootte kiezen we samen met u de techniek die het beste past. Met robotlassen bieden we uitgebreide / groot scala aan mogelijkheden. Toch vragen sommige projecten om een mensenhand en kiezen we voor handlassen. 

Robotlassen door ALMI

Dankzij robotlastechniek zijn we in staat om uw producten op de meest efficiente wijze te leveren met een constante hoge kwaliteit. In onze machinefabriek maken we gebruik van maar liefst 3 verschillende lasrobotcellen, ieder met eigen mogelijkheden. 

lees meer

Handlassen door ALMI

Voor sommige opdrachten is handlassen de beste oplossing. Onze lasspecialisten beschikken allemaal over de vereiste certificaten. Onze medewerkers kunnen elektrisch, MIG/MAG en TIG-lassen. 

Meer weten over hand- en robotlassen door ALMI?

Voor meer informatie over het ALMI-machinepark in de lastechniek kunt u de machinelijst bekijken. Wilt u meer weten over hand- en robotlassen bij ALMI? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van gepassioneerde lasspecialisten helpt u graag bij al uw vragen.